Produkty pro dungenes crab (22)

Vařené krabí klepeta

Vařené krabí klepeta

Vařené krabí klepeta
Skořápky

Skořápky

Všechny naše ústřice jsou zrající v "claire", což jsou nádrže vyhloubené v jílu, které jsou zásobovány mořskou vodou během silných přílivů.
Červené Argentinské Krevetky

Červené Argentinské Krevetky

DIVOKÝ ÚLOV MOŘEM MRAZENÉ ČERVENÉ ARGENTINSKÉ KREVETY HOSO (HLAVA NA, KŮŽE NA) LATINSKÝ NÁZEV: PLEOTICUS MUELLERI
Růžová Kreveta

Růžová Kreveta

Růžová kreveta
Celé mušle svatého Jakuba

Celé mušle svatého Jakuba

Prémiové mušle svatého Jakuba, pečlivě vybírané podle velikosti, čerstvosti a chuti.
Divoké prase

Divoké prase

Tradiční terina z divočáka v 90g Jean Brunet
Kuřecí Nuggets

Kuřecí Nuggets

KUŘECÍ NUGGETY BEIGNET SACHET 800g
Žaludek

Žaludek

Žaludek
Nakládané Papriky

Nakládané Papriky

Nakládané Chili Papričky Ref: SAL046 Objem: 180 ml
Srdcovky

Srdcovky

Šířka 6,5 cm Výška 19,5 cm 130 g Sada 4 ks Černá 2504N Bílá 2504B Mléko 2504L
Buddhova ruka

Buddhova ruka

Společnost AMS European byla založena v roce 2004 v Paříži, gastronomickém hlavním městě, konkrétně v oblasti Rungis, největšího trhu na světě. Excellence je nyní a vždy hlavní prioritou našeho týmu, který je v službách našich zákazníků. Vítejte ve světě chuťových delikates!
Cerbère Cactus

Cerbère Cactus

Cerbère Cactus je sdružení se sídlem v Cerbère. Město na jihu Francie! S aridním klimatem a suchými půdami je terén vhodný pro pěstování opuncie. Setkání mezi Anouk Lehideux, zakladatelkou L'épineuse, a sdružením Cerbère Cactus proběhlo v červnu 2021! Velmi krásné setkání, které vedlo k mnoha společným projektům zaměřeným na sklizeň opuncie.
Chobotnice

Chobotnice

Dostupné v mraženém stavu. Velikosti dostupné : T1 (+4kg) T2 (3-4kg) T3 (2-3kg) T4 (1,5-2kg) T5 (1,2kg- 1,5kg) T6 (800-1,2kg) T7 (500-800g) T8 (330-500g) T1:+4kg T2:3-4kg T3:2-3kg T4:1,5-2kg T5:1,2-1,5kg T6:800-1200g T7:500-800g T8:330-500g
Rak - Vařený a oloupaný

Rak - Vařený a oloupaný

IQF Vařené loupané rakové
Celý vařený humr

Celý vařený humr

IQF (Jednotlivě Rychle Mražené) je mrazicí metoda, která umožňuje jednotlivé mražení potravin, čímž se zajišťuje, že si zachovávají svou kvalitu a čerstvost. Tato technika se běžně používá pro ovoce, zeleninu a mořské plody, což poskytuje pohodlí a prodlouženou trvanlivost.
Vařený půl humra

Vařený půl humra

Vařený půl humr
Kreveta - Oloupaná

Kreveta - Oloupaná

IQF & Blok • RPND / RPUD Syrové oloupané – Bez žil nebo se žilami
Srdcovky - S korálem

Srdcovky - S korálem

IQF
Cameron Krevety

Cameron Krevety

Krevetka Cameron
Vařené celé bílé mušle

Vařené celé bílé mušle

Vařené celé bílé mušle
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí